За нас

Информация за Аутдор Билдинг Груп

Основната дейност на фирмата е изграждане и производство на детски въжени паркове и съоръжения. През годините фирмата се специализира в проектиране, изработване и монтиране на съоръжения за детски площадки, високи и ниски въжени площадки и катерушки, спортни и увеселителни съоръжения, както и изпълнението на нестандартни поръчки: въжени мостове,въжени катерушки, пирамиди и мрежи.

Разполагаме със собствена производствена база, което ни позволява изпълнението, както на корпоративни така и индивидуални поръчки за въжени съоръжения. Въвели сме система за управление на качеството по ISO 9001/2008.

Въжетата, с които работим са специализирани за детски катерушки, изработени от стомана и полиамид. Те са изключително здрави, удобни за захват и същевременно безопасни за децата.

Всички материали, които използваме притежават сертификат CE. За нас е удоволствие да изпълним поръчки, които са ви били отказани от други. В Outdoor Building Group ние знаем, че игралната площадка е много повече от просто място за игра.

Когато са проектирани, за да подпомагат детското развитие, игралните площадки могат значително да подобрят детското здраве, възможности за научаване на нови неща и социалното им развитие.

С удоволствие ще Ви преведем през целия процес – от планирането, до чертежите, подготовката и изграждането на игрални площадки и въжени градини.

the rope factory