Рампи

Конструкции за всякакви видове паркове за екстремни спортове

Аутдор Билдинг Груп

като един от новите партньори на TECHRAMPS, имаме удоволствието да ви представим дизайните и идеите за конструкции на нашия полски партньор!

 

ЗА TECHRAMPS GROUP

Те са полска компания, занимаваща се с проектиране и изграждане на иновативни спортни съоръжения. Вече 16 години участват в цялостното реализиране на инвестиции в тази ниша с пуснати в експлоатация над 1000 съоръжения, направени на най-високо ниво.

Започват сътрудничествата си с концептуален дизайн - дизайнерския екип на Slo Concept. След това създават реална визуализация на съоръжението, като 3D модел и го поставят на карта на избрана от поръчителя местност. След това продължават с разработването на изпълнителния дизайн. Визуализациите се препращат на инвеститора и на представителя на производствения завод. Производственият процес на всички съоръжения започва в модерна зала, оборудвана с богата техника за обработка на дърво и стомана. Полуготовите продукти и реализацията на поръчката са отговорност на специализираните екипи за строителство и монтаж на Techramps Group. Techramps Concrete, Techramps Modular, Pumptrack.eu, Slo Concept, Wakepro, Flowparks и Waveparks са марки, но преди всичко са хора със страст и ангажираност да правят спортни съоръжения, за каквито 21-ви век има потребност.